Welkom bij SCOPE scholen (PO & VO)

donderdag 7 maart 2024 van 16.45 - 20.00 uur 

Maak kennis met onze organisatie en ons bestuur op onze startbijeenkomst voor alle nieuwe medewerkers. Je wordt ontvangen met een heerlijke kop koffie of thee van Smooth Coffee. Jij staat die middag even in het middelpunt van onze scholengroep!

Ook dit jaar hebben we een interactief programma samengesteld. Je maakt kennis met het bestuur, we gaan in groepjes uiteen om met elkaar in gesprek te gaan over het SCOPE-koersplan. Daarnaast nemen we tijd om gezellig te eten en te drinken. We sluiten af met de SCOPE-escape room en wie weet gaat jouw groepje dit jaar met de SCOPE-award naar huis! 

PROGRAMMA

16.15 uur: Inloop met koffie, thee en lekkers (in hal/teamkamer)

16.45 uur: Opening

16.50 uur: Informatie vanuit het bestuur

17.00 uur: In gesprek over het koersplan van SCOPE

18.00 uur: Gezamenlijke maaltijd

18.45 uur: De SCOPE-escape room

19.45 uur: Prijsuitreiking  escape room en kort informatiemoment SCOPE PO en VO

20.00 uur: Afsluiting

DOELGROEP

Op deze bijeenkomst worden alle nieuw benoemde leerkrachten, docenten, klassenassistenten, LIO'ers, zij-instromers, onderwijs ondersteuners verwacht. Kortom voor iedereen die vanaf oktober 2023 als nieuwe medewerker bij SCOPE is komen werken en nog niet op de bijeenkomst van 7 september is geweest.  

Ook leidinggevenden van onze scholen zijn van harte welkom. Omdat we niet precies weten welke leidinggevenden er komen, verzoeken wij je uitdrukkelijk om jezelf aan te melden.

Als het tijdstip botst met andere werkzaamheden, overleg dan even met je leidinggevende. 

BENODIGDHEDEN

Tablet, laptop of chromebook met een internetverbinding. N.B. Een telefoon is voor wat wij gaan doen niet handig!

LOCATIE & TIJD

Locatie: Groene Hart Leerpark, Pr. Beatrixlaan 4, 2404 XC Alphen aan den Rijn

Datum & tijd: donderdag 7 maart 2024 van 16.45 – 20.00 uur

DEELNEMERSFORMULIER

Iedere nieuwe SCOPE-medewerker staat op de deelnemerslijst en heeft daarover een mail ontvangen. Via het onderstaande formulier kun je dieetwensen doorgeven,  jezelf afmelden als je echt niet kunt of aanmelden als je de mail niet hebt ontvangen.