Mentaal fit met mirro (PO & VO)

Vanaf 1 mei kun je - als SCOPE-medewerker - gratis aan de slag met mirro eHealth, een preventieve e-learning bij mentale uitdagingen.  Op ons intranet ↗ kun je meer informatie vinden en een gratis account aanmaken.

Misschien denk je ‘Ik heb helemaal geen echte problemen’,  dus mirro is niets voor mij. Gelukkig hoef je niet aan de grond te zitten om verder te komen. Bij de 22 modules van mirro zitten vast één of meer modules die aansluiten bij jouw levensfase. Misschien heb je net gezinsuitbreiding gehad, heeft je partner zijn baan verloren, loopt je relatie niet zo lekker of ben je mantelzorger voor een familielid. Stuk voor stuk ingrijpende situaties die veel van je vragen. De online zelfhulpmodules van mirro kunnen je helpen om sterker eruit te komen. Goed voor jezelf zorgen is is immers een voorwaarde om de zorg voor anderen, dus ook de leerlingen op school, vol te kunnen houden.


Een gebruiker: "De module 'Je smartphone de baas!' heeft mij nog meer inzicht gegeven in mijn smartphonegebruik. Met handige technische tips en inzicht in wat de triggers met mij doen, heb ik nog beter mijn telefoongebruik weten te temmen."


Wij hopen dat de anonieme online hulp van mirro een bijdrage kan leveren aan de algehele gezondheid!  Naar mirro eHealth op SCOPE-intranet

LOCATIE & TIJD

Locatie: online

Tijd: uit te voeren op zelfgekozen tijdstip

DOELGROEP

Alle SCOPE-medewerkers.

BENODIGDHEDEN

Een apparaat met internet, een account van mirro.  Een gratis account moet via intranet aangemaakt worden.

AANMELDEN

Maak een persoonlijk mirro-account aan via: intranet.scopescholen.nl/kennisplein/mirro-e-health