Welkom op het scholingsportaal van de SCOPE academie

In de catalogus vind je het gehele aanbod dat beschikbaar is via de SCOPE academie. Op de openingspagina vind je het aanbod dat het laatst is toegevoegd of dat wij speciaal onder de aandacht willen brengen.

Startbijeenkomst nieuw benoemde medewerkers (PO & VO)

Datum & tijd: 17 september 2020 van 16.15 – 18.00 uur

Maak kennis met onze organisatie en ons bestuur op onze startbijeenkomst voor nieuwe medewerkers. Je wordt ontvangen met een heerlijke kop koffie of thee van Smooth Coffee en een doosje lekkernijen van Zonneveld's Bakkerij.

Lees meer ...


iPad basistraining voor docenten (PO & VO)

Datum & tijd: 2 september 2020 van 15.15 - 17.00 uur

Ben je een beginnende iPad-gebruiker en kun je wel wat hulp gebruiken? Met deze training voor beginners helpen we je op weg met je iPad!

Lees meer ...


Trainingen in het nieuwe schooljaar

In het nieuwe schooljaar hopen we weer voorzichtig aan te starten met onze trainingen en informatiebijeenkomsten. Kleine bijeenkomsten kunnen met enige aanpassingen doorgaan, maar voor grote bijeenkomsten blijft dit voorlopig nog onduidelijk.

In de catalogus staan nu ruim 18 verschillende trainingen gepland voor het schooljaar 2020-2021.


Gratis e-learning van E-WISE?

Zit je thuis en heb je tussendoor tijd over? Dit is een mooi moment om kennis te maken met e-learning. Je kunt bij E-WISE een gratis proefaccount aanvragen en vijf geselecteerde cursussen volgen.

Lees meer ...


Training 'Oudergesprekken' (PO & VO)

Data & tijd: maandag 2 of woensdag 4 november 2020 van 13:00 – 17:00 uur

In deze training leer je wat hoe je op een positieve en effectieve wijze gesprekken met ouders kunt voeren. Je leert de valkuilen herkennen en je oefent in het voeren van deze gesprekken in een veilige omgeving ...

Lees meer ...


Videotraining Prowise Presenter

In deze training leer je de basisfuncties Prowise Presenter -de digibordsoftware van Prowise - te gebruiken. Deze training is gemaakt door onze basisschooldocenten van het Mozaïek.

Lees meer ...


E-learning: Informatiebeveiliging & privacy (IBP)

Als professionals moeten we zorgvuldig en veilig met privacygevoelige informatie omgaan. In deze online Wikiwijs-training van SCOPE leer je de basisprincipes van IBP kennen en toepassen.

Lees meer ...EXTERN AANBOD


Momenteel is er geen extern aanbod.