webportaal

TRAININGS- & SCHOLINGSAANBOD

Welkom op het scholingsportaal van de SCOPE academie

In de catalogus vind je het gehele aanbod dat beschikbaar is via de SCOPE academie. Op de openingspagina vind je het aanbod dat het laatst is toegevoegd of dat wij speciaal onder de aandacht willen brengen.

Verrijk je taalaanbod met een goed verteld verhaal (PO & VO)

Je herinnert je vast van vroeger nog een meester of juf die geweldig kon vertellen. Maar het vertellen van verhalen is ook helemaal van nu...

Lees meer ...


Webinar: nieuwe versie van Bouw! (PO)

Volg op vrijdag 8 november tussen 15.00 – 15:45 uur de webinar en krijg een 'Sneak preview' van de nieuwe versie van Bouw!

Lees meer ...


Training 'Oudergesprekken' (PO & VO)

Voor alle startende én belangstellende docenten uit het PO & VO organiseren wij een zeer leerzame trainingsbijeenkomst 'oudergesprekken'. Deze training wordt - net als voorgaande jaren - verzorgd door onze zeer gewaardeerde trainingspartner Bardo.

Lees meer ...


Woordenschat module 1 t/m 5 beschikbaar (PO)

Deze serie 'woordenschat' wordt gegeven door Talitha Canrinus (onderwijskundige/taalspecialist). De onderwerpen van deze modules zijn:

  1. Woordenschatverwerving
  2. Woordenschatonderwijs
  3. Woordenschat en begrijpend lezen
  4. Woordenschatroutines
  5. Grafische modellen

Lees meer ...


Videotraining Prowise Presenter

In deze training leer je de basisfuncties Prowise Presenter -de digibordsoftware van Prowise - te gebruiken. Deze training is gemaakt door onze basisschooldocenten van het Mozaïek.

Lees meer ...


E-learning: Informatiebeveiliging & privacy (IBP)

Als professionals moeten we zorgvuldig en veilig met privacygevoelige informatie omgaan. In deze online Wikiwijs-training van SCOPE leer je de basisprincipes van IBP kennen en toepassen.

Lees meer ...