CATALOGUS

Online training TouchTV

Leer in negen stappen je TouchTV kennen en gebruiken. Start direct de training

De training voor de eerste versie TouchTV (voor 2019) vind je in ons Youtube-kanaal

Lees meer ...


Training 'sociale veiligheid' (PO)

Datum & tijd: uitgesteld tot schooljaar 2021-2022

In de training Sociale Veiligheid krijg je een inleiding in de thema's rondom Sociale Veiligheid. Deze training is verplicht voor startende docenten en zij-instromers uit het PO (Ook voor hen die vorig jaar niet aanwezig konden zijn.) Belangstellende onderwijsassistenten zijn ook van harte welkom! ...

Lees meer ...


Protocol rekenen-wiskunde en dyscalculie (PO)

Datum & tijd: 2 september, 30 september en 28 oktober 2021, 9.00 - 10.00 uur

Met elkaar nemen we het protocol Ernstige RekenWiskunde problemen en Dyscalculie PO ↗ door. Welke visie heb jij? Hoe organiseer je goed rekenwiskunde onderwijs bij jou op school? Via zelfstudie en drie online bijeenkomsten gaan we hierover met elkaar in gesprek.

Lees meer ...


Videotraining Prowise Presenter

Datum & tijd: n.v.t.

In deze training leer je de basisfuncties Prowise Presenter -de digibordsoftware van Prowise - te gebruiken. Deze training is gemaakt door onze basisschooldocenten van het Mozaïek.

Lees meer ...


E-learning: Informatiebeveiliging & privacy (IBP)

Als professionals moeten we zorgvuldig en veilig met privacygevoelige informatie omgaan. In deze online Wikiwijs-training van SCOPE leer je de basisprincipes van IBP kennen en toepassen. De training wordt afgesloten met een toets. Na het succesvol afronden van de training ontvang je een certificaat van deelname.

Lees meer ...


Google for Education-trainingscentrum

Datum & tijd: n.v.t.

Bij het Google for Education-trainingscentrum, een site voor professionele ontwikkeling, kun je terecht voor je persoonlijke ontwikkeling. Deze site is gemaakt door docenten en voor docenten.

Lees meer ...