Workshop 113 suïcidepreventie (VO)

donderdag 27 juni 2024 van 14.00 tot 16.30 uur

Wil jij je kennis vergroten en vaardigheden opdoen t.a.v. zelfmoordpreventie, dan is deze workshop of de  online training suïcidepreventieeen van de mogelijkheden.


De workshop bestaat uit de de volgende onderwerpen:

 

VOORBEREIDING


DOELGROEP

Dit is voor medewerkers die vooral praktische tips willen krijgen met daarbij een stukje van de theorie erachter. 

DOEL VAN DE BIJEENKOMST

Het doel van de workshop omvat: bewustwording, kennis vergroten en vaardigheden opdoen . Dit gebeurt in de vorm van een interactieve sessie, met een plenaire oefening.

OVER 113

Stichting 113 Zelfmoordpreventie is de nationale organisatie voor preventie van suïcide. Onze missie is een land waarin niemand eenzaam en radeloos sterft door zelfmoord. Wij zijn ervan overtuigd dat er jaarlijks honderden suïcides meer kunnen worden voorkómen wanneer zelfmoord beter bespreekbaar is en de zorg innovatiever en menselijker wordt georganiseerd.

LOCATIE & TIJD

Locatie:  Lokaal 103 op Groene Hart Topmavo, Tolstraat 9, 2405 VS Alphen aan den Rijn

Datum en tijd:  donderdag 27 juni 2024 van 14.00 tot 16.30 uur

Inloop vanaf: 13.20 uur met een dringend verzoek om ruim vóór 14.00 uur aanwezig te zijn! 

AANMELDEN

Via het onderstaande formulier kun je je aanmelden.  Meedoen is meestal kosteloos, maar niet vrijblijvend. Onze trainingen worden met zorg en enthousiasme voorbereid, kortom er wordt veel tijd en geld in gestoken. Daarom gaan we ervan uit dat je (op tijd) aanwezige bent. Mocht je ziek zijn of door een andere reden écht niet kunnen komen, dan horen wij dat graag zo spoedig mogelijk! Misschien kan iemand anders jouw plek innemen.

Als het tijdstip botst met andere werkzaamheden, overleg dan even met je leidinggevende.