Praktische handreikingen onderwijs aan (hoog)begaafde leerlingen (PO)

Diverse data (Ook als je vanwege je werkdagen niet bij alle bijeenkomsten aanwezig kunt zijn, ben je van harte welkom!)

We werken samen met het vormgeven van passend onderwijs aan (hoog)begaafde leerlingen. Binnen de school, vanuit de basisondersteuning en vanuit Team Passend onderwijs voor de extra ondersteuning, bijvoorbeeld met behulp van een arrangement Kaleidoscope. Binnen SCOPE is er bewust met elkaar gekozen om (hoog)begaafde leerlingen in de eigen groep onderwijs te geven, waar nodig wordt de ondersteuning gestapeld. Wij krijgen regelmatig terug van scholen dat het soms ingewikkeld is om dit goed vorm te geven en dat er behoefte is aan inhoudelijke input of praktische handreikingen met betrekking tot ondersteuningsniveau 2 en 3. 

Wij organiseren dit schooljaar vijf bijeenkomsten waarbij we jullie hierin willen ondersteunen en onze ervaringen willen delen. We zorgen voor materialen die jullie direct binnen je eigen school in kunnen zetten. Ook is er ruimte voor vragen en kunnen we de bijeenkomsten aanpassen aan jullie behoeften.

LOCATIE & TIJD

Data


Tijd: 15.30 – 17.00 uur

Locatie:  Lokaal van Kaleidoscope, op de eerste verdieping van De Fontein,  De Oude Wereld 52, 2408 JV Alphen aan den Rijn

Ook als je vanwege je werkdagen niet bij alle bijeenkomsten aanwezig kunt zijn, ben je van harte welkom!

DOELGROEP

Voor iedereen die meer wil weten over het onderwijs aan (hoog)begaafde leerlingen in het basisonderwijs. 

ONDER LEIDING VAN

Onder leiding van Marion van Hoevelaak en Marscha van Roon, specialisten (hoog)begaafdheid en leerkrachten Kaleidoscope.

INSCHRIJVEN

Via het onderstaande formulier kun je je aanmelden.  Meedoen is meestal kosteloos, echter niet vrijblijvend. Daarom gaan we ervan uit dat je (op tijd) aanwezige bent. Mocht je ziek zijn of door een andere reden niet kunnen komen, dan horen wij dat graag zo spoedig mogelijk!